CE AM FACUT?Proiecte municipale. In calitate de Administrator Public am contribuit la finalizarea unor proiecte de interes la nivelul municipiului, cateva fiind prezentate mai jos.

Proiecte de mediu - In calitate de Director A.D.P.P.(Administratia Domeniului Public si Privat) m-am concentrat pe dezvoltarea unor proiecte de maxim impact asupra orasului.
 


Contributia administratorului public a devenit o cheie a succesului unor proiecte precum Zona Pietonala (sectorul Mihail Kogalniceanu) demararea lucrarilor prevazute in Proiectul Municipal Vest din zona Lacul Balea- Cantacuzino si strapungerea Eremia Grigorescu - Erou Moldoveanu Marian. Totodata, am demarat proiectul unui nou parc, Parcul Libertatii, printr-un parteneriat intre Municipiul Ploiesti si Petrom. De asemenea, proiectului de parcare supraetajata in zona Casei Sindicatelor a fost demarat dar trebuie finantat si continuat.


Managementul performant la nivelul A.D.P.P. a condus la cresterea capacitatii de autofinantare, veniturile proprii crescand de la 5 mld lei vechi- prevedere la nivelul anului 2002- la circa 50 mld lei vechi la nivelul anului 2007.
Am realizat un proiect de salvare a zonei simbol a Municipiului Ploiesti, zona Bulevardul Castanilor,
pornind de la un sistem de irigatii subteran (premiera europeana la acel moment) pentru aliniamente stradale si finalizat prin refacerea trotuarelor si realizarea unei piste de biciclete. Am demarat proiectul de reabilitare a fantanilor arteziene din Municipiul Ploiesti, proiect ce trebuie derulat pe doi ani. Am realizat, prin parteneriate cu diverse firme si asociatii, locuri de odihna in zone aglomerate ale municipiului precum Cantacuzino, Biserica Eroilor, Ienachita Vacarescu - Spatar Milescu, Bariera Bucov - Zona Oborului.
Am reusit, alaturi de echipa de la ADPP, sa fim prima institutie publica din Romania care a obtinut certificarea ISCIR a locurilor de joaca produse in regie proprie. Am derulat un program de dezvoltare investitionala pentru cresterea eficientei si capacitatii administrative in A.D.P.P., programe de igienizare si securizare a cimitirelor din municipiul nostru, aflate in administrare publica, reusind sa obtinem - pentru prima data in cei 200 de ani de existenta - autorizarea de functionare a cimitirelor vechi precum Viisoara sau Bolovani.


mai multe detalii poti gasi aici


www.ic-ionescu.ro © 2008 Politica de reproducere